Image
Ingredienten 4 personen
  • 400 gram Kipfilet
  • 8 stuks wraps middel groot
  • 200 gram  kropsla
  • 4 eieren
  • 200 gram Parmezaanse kaas
  • 8 eetlepels Mayonaise
  • 3 eetlepels mosterd
  • 2 eetlepels Citroensap
  • 4 eetlepels Zure Room
  • 2 theelepels peper en zout
< Terug naar recepten

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilet in stukjes. Kruid deze met de peper en  zout. Bak de kipfilet goudbruin met een beetje olie. Kook ondertussen de twee eieren middelhard.
  2. Meng de mosterd, mayonaise, zure room en citroensap met elkaar in een kommetje. Smeer vervolgens alle wraps in met dit mengsel. Snijd de sla in stukken.
  3. Wanneer de kipfilet gaar en goudbruin is, leg je de stukjes kipfilet boven op de sla op de wraps. Snijd de eieren in stukjes en verdeel deze vervolgens over de kipfilet. Als laatste strooi je de Parmezaanse kaas over de wraps. Rol dan de wraps op.