Image
Ingredienten 5 personen
  • 1el olijfolie
  • 250g kipfilet
  • halve krop Lollo Bionda
  • 150g Witte kool
  • 30g cashewnoten
  • 2 teentjes knoflook
  • 2cm gember
  • 4 bosuitjes
  • 1 rode peper
  • handje vol blaadjes basilicum
  • 1 limoen
< Terug naar recepten

Sla wraps met Thaise kip

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilet en witte kool in reepjes. De knoflook en gember en kleine stukjes.
  2. Verhit de olie in de pan en bak de kipfilet gaar. Voeg de knoflook, gember, witte kool en curry pasta toe en mix het geheel door elkaar. Maak je je currypasta niet zelf? Dan kan er stiekem heel wat suiker in zitten. Etiketten lezen is dus de boodschap! Ik gebruik altijd de curry's van Fair Trade. Deze bevatten alleen plantaardige ingrediƫnten, er zijn geen kunstmatige toevoegingen.
  3. Was de sla en de bosuitjes.
  4. Leg de hele bladen sla op een plank. Vul deze met het kippenmengsel en werk af met limoen, rode peper en cashewnoten. Was en snijd de bosuitjes en voeg deze samen met de basilicum net voor het opdienen toe.