Image
Ingredienten 4 personen
  • 1kg kruimige aardappelen
  • 2 kroppen driekleurensla
  • 2 teentjes knoflook
  • 2cm gember
  • 2 ui
  • 250gr kastagnechampignons
  • 1el olijfolie
  • 3el sojasaus
  • 50ml melk
  • naar smaak peper
< Terug naar recepten
#Natuurlijkookvoorsalade

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en kook ze samen met de knoflook en gember gaar. Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en fruit de gesnipperde ui 1 minuut. Borstel de kastanjechampignons, halveer ze en voeg ze toe aan de ui. Bak alles 2 minuten en blus af met de sojasaus.
  2. Giet de gekookte aardappelen af, voeg de melk, gesneden sla en ¾ van de gebakken kastanjechampignons toe en stamp alles grof met een stamper.
  3. Kruid af met peper en serveer de stamppot met de overgebleven gebakken kastanjechampignons in een stoofpotje.